Thursday, December 9

The Onion gir underholdning i pausen!

The Onion er nettavisen som virkelig skapte gjennombruddet for tullejournalistikk. Dette er en amerikansk side som har tullenyheter om alle typer tema. Det skal ikke mye til for å finne noe å le av her og det gjorde iallefall vi når vi testet siden!

Tullenyheter er blitt et kjent konsept både i utlandet og Norge. Dette handler enkelt og greit om å ta viktige nyhetssaker og endre totalt på meninger og innhold i saken. På denne måten blir det fort som en parodi på en nyhetssak.

The Onion startet revolusjonen
The Onion var virkelig tullenettstedet som fikk fart på denne typen nyheter i verden. Det gikk ikke lang tid før amerikanerne omfavnet konseptet, og nettstedet er i dag svært populært. Tanken er enkel og det er ikke noe annet poeng enn å gi folk en god latter. Dette er også et mål som The Onion til de grader har klart å realisere. Her finner man en rekke nye saker hver dag og alle er like morsomme. Pauzerommets anmelder måtte ta seg flere pauser på grunn av alvorlig latterkrampe.

The Onion er perfekt om du bare skal ta deg en kort pause og trenger å få tilbake energien. En god latter gjør at du våkner til igjen og er klar for resten av arbeidsdagen. Hos The Onion finner du alt du trenger for å bli underholdt i noen minutter. Den banebrytende nettavisen viser vei for mange andre sider over hele verden. Det blir spennende å se hvordan tullejournalistikk utvikler seg i fremtiden.