Saturday, February 27

Fifa 2014 til iPAD

Mange fotballelskere i hele landet løper hvert år til butikken for å få tak i den siste utgaven av fotballspillet FIFA. Nå er det også mulig å få spillet rett til din iPAD. Overraskende nok er dette faktisk en fullverdig utgave som fungerer veldig godt som alternativ til de vanlige plattformene.

Det er kanskje vanskelig å forstå at FIFA kan være så brukervennlig til iPAD, men det er det faktisk. Pauzerommet har testet spillet og er positivt overrasket over resultatet.

Fullverdig karrieremodus
Alle de vanlige funksjonene er tilgjengelig i iPAD-utgaven. Dette gjelder også karrieremodusen som gjør at man kan ta over som manager for sitt eget favorittlag. Her finner man “Ultimate Team” og andre kjente konsepter fra FIFA på andre plattformer. Det er ingen mangler når det gjelder alternativer innenfor spillet og det fungerer overraskende mye bedre enn tidligere fotballspill på mobile enheter. Det er derfor med glede at vi kan melde at utviklingen på mobilfronten har kommet de klassiske fotballspillene til gode.

Svært brukervennlig
Spillet er svært brukervennlig og man kan kontrollere laget på en effektiv måte. Noen hadde kanskje forventet at dette skulle bli en utfordring med touchscreen, men det har man løst på en overraskende god måte. FIFA 2014 er et fantastisk spill å ta frem i pausen når man har lyst å drømme seg bort og koble ut. Det er akkurat som å være med i en ekte fotballkamp og du blir raskt grepet av stemningen og revet med i spillet.