Wednesday, June 23

Spill sjakk på nett i pausen!

sjakk-onlineSjakkfeberen herjer Norge for tiden og det er mange som har fattet interesse for å teste ut dette brettspillet. Det finnes mange forskjellige sider som tilbyr sjakk på nett. Dette kan være et godt alternativ om man ikke har tid til å delta i en sjakklubb.

Sjakk er blitt det nye store spillet i landet etter at Magnus Carlsen vant VM. Vi i Pauzerommet har også falt for fristelsen og testet ut sjakk på nett. Det var både utfordrende og underholdende på samme tid.

Mange muligheter
Det finnes en rekke nettsider som tilbyr sjakkspill på nett. Man kan anten spille mot en datamaskin eller mot andre mennesker. Tilbudet eksisterer også gjennom en rekke nedlastbare applikasjoner. Dette gjør det enkelt å spille på mobile enheter som iPhone og Samsung Galaxy. Sjakk finnes til alle mobile plattformer og er derfor lett tilgjengelig uavhengig av hvilken mobiltelefon du eier. Med andre ord kan du nå spille sjakk uavhengig av hvor du befinner deg i verden.

Strategisk spill
Sjakk er et veldig strategisk spill og dette vil du merke når du deltar i nettspill. Når man spiller mot andre folk møter man ofte mennesker som har svært god greie på sjakk. Dette gjør at nivået blir høyt og man blir nødt til å utfordre hjernen. Her handler det om å se flere trekk fremover i spillet og legge opp en mest mulig effektiv strategi. Om du er på jakt etter en ekte utfordring bør du absolutt teste ut nettsjakk i pausen!