Tuesday, September 21

Sjekk ut tullenyheter hos 5080!

Mediehuset 5080 har raskt rukket å bli en slager i Norge. Dette er en alternativ nettavis som presenterer tullenyheter. Her prøver man å snu opp ned på nyhetsbildet og det er morsomt å se hvor mange rare poenger de klarer å trekke ut av dette.

Vi i Pauzerommet er storbrukere av nettstedet og får mye latter ut av lese artiklene. Her er det et variert utvalg av artikler om helt ulike typer tema. Man finner virkelig noe for enhver smak og garantert noe de fleste vil le av.

Nyheter snudd på hodet
Hos 5080 får man en alternativ vri på kjente nyheter. Her tar man utgangspunkt i ekte nyhetssaker og tar dem fullstendig ut av riktig kontekst. Ofte er innholdet svært upassende og dette gjør bare at det blir enda mer gøy å lese. Journalistene her er geniale nyhetshoder som vet hvordan de skal vri alt i en komisk retning. Ofte legges sakene opp på en måte som gjør at man gjerne kan tro at det er dumme uttalelser fra politikere om man ikke vet at nyheten er konstruert. Det er fascinerende hvor nær enkelte aspekter av samfunnslivet noen ganger kommer det rent komiske. Dette er noe som Mediehuset 5080 er svært gode på å belyse i sin dekning.

Om du har en kort pause til overs bør du absolutt ta turen inn på 5080. Dette er en side utenom det vanlige med syke vinklinger på kjente saker. Her kan du bruke fem minutter eller fem timer. Alt kommer anpå hvor god tid du har!