Saturday, January 16

Test ut fotballstreaming i pausen!

På internett finnes det mange spennende sider der man kan streame fotballkamper. Dette gjør at du enkelt og kostnadsfritt kan se viktige kamper på din datamaskin. Pauzerommet har ved flere tilfeller benyttet seg av tjenestene og har bare lovord å komme med.

Du har sikkert hørt om streaming. Dette fenomenet kan forekomme i flere varianter og en av de mest populære er fotballstreaming. Dette er praktisk løsning om du er fotballfrelst og ikke vil betale for dyre kanalpakker.

fotball-på-nett

Alle de store kampene
På nett finner man de aller fleste kamper tilgjengelig for streaming. Store kamper fra viktige ligaer i Europa er som regel alltid tilgjengelige. De er veldig enkelt å komme i gang og alt man gjør er å finne en nettside som linker til streaming. Man trenger normalt sett ingen spesiell programvare og kan følge med i nettleseren. Stort enklere blir det ikke å få med seg fotballkamper. Du velger selv hvor du vil følge begivenheten og slipper å være avhengig av et stort TV-apparat.

Det beste med streaming er at du bare trenger en datamaskin. Det er ikke nødvendig med parabolmottaker eller kabel-TV. Alt skjer ved hjelp av internett og man trenger ikke å planlegge noe før man setter i gang. Vi i Pauzerommet benytter ofte streaming til å få med oss kamper i Champions League. Dette har vi bare gode erfaringer med og vil anbefale alle å teste ut dette alternativet. Det er bare å starte maskinen og finne frem til de beste streamingsidene som nettet har å by på.