Friday, July 23

9GAGS kan gi latterkrampe!

Nettstedet 9GAGS har etter kort tid blitt en veldig stor tilbyder av morsomme bilder og videoer på nett. Her finner man alt man leter etter innenfor absurd humor. Pauzerommet har testet ut nettsiden og vi fikk latterkrampe flere ganger.

Noen ganger kan enkel humor være den aller beste. Dette er det 9GAGS står for på internett. Her finner man enkel og hysterisk humor i form av visuelt materiale.

Morsomme filmsnutter
Hos 9GAGS finner man utrolig underholdende klipp som folk laster opp. Dette er innhold fra hele verden og kan være alt fra profesjonelle videoer til amatørklipp. Ofte er det brukere som gjør dumme ting og filmer mens de gjennomfører handlingene. Dette kan tidvis være svært underholdende når man ser på i etterkant.

Bilder og andre visuelle elementer
En stor del av siden presenterer også morsomme bilder og animerte elementer. Ofte er det snakk om merkelige bilder med morsomme kommentarer påskrevet. Dette er kanskje den noe av det kuleste vi noen gang har sett på nett og det er virkelig ingen grenser for kreativiteten. Her er det utrolig stor variasjon og det finnes virkelig alle typer uttrykk. Det eneste problemet er at man fort blir så hektet at det er vanskelig å løsrive seg fra aktiviteten og avslutte pausen. På 9GAGS kan man bli sittende i dagevis om man ikke har andre ting å gjøre. Om man klarer å unngå dette vil vi likevel anbefale nettstedet på det sterkeste. Her får du deg garantert en latter i pausen!