Friday, July 23

Elendige auditons

Det finnes en rekke TV-programmer som fungerer som talentkonkurranser. Dette gjelder for eksempel Idol og de utenlandske versjonene av Norske Talenter. Her er det mange som melder seg på uten å tenke helt over konsekvensene. Som regel havner alt på Youtube og man kan ha mye gøy med å se elendige auditions.

Ingenting er morsommere enn når folk tabber seg ut på TV uten å en gang forstå det selv. Noen har gjerne en drøm om å bli popstjerne uten at de har oppdaget at de ikke kan synge. Andre hører gjerne heller hjemme på en karaokebar enn på fjernsynet. Uansett er det utrolig mye morsomt å se når man søker på slike klipp på Youtube.

Amerikanerne står for underholdningen
Spesielt er det talentprogram fra USA som utmerker seg i denne sammenhengen. Her får man ofte frem de aller mest ekstreme og udyktige deltakerne. Selvfølgelig blir disse da også plukket ut til å opptre i beste sendetid. Her finner man virkelig alt mulig og det er nesten ikke grenser for hvor mange rare stunt man ser.

Pauzerommet anbefaler alle å foreta noen enkle søk på Youtube. Det er utrolig mange audition-videoer å finne der ute. Når man har behov for avkobling kan man mildt sagt ha det gøy med disse klippene i timesvis. Det tar liksom aldri slutt og man finner alltid nye tabbevideoer man kan se på. Ved å søke opp American Idol og Americas Got Talent kan man enkelt se hva det er snakk om. Det er absolutt verdt å sjekke ut disse klippene!