Friday, July 23

LAHWF på Youtube

Amerikaneren Andrew Hales har laget sitt eget lille imperium på Youtube med serien LAHWF. Dette er et program som benytter seg av skjult kamera for å lure mennesker inn i pinlige situasjoner. Innslagene er etter kort tid blitt svært populære og kan anbefales på det sterkeste!

De fleste videoene har minst en million seere og det er tydlig at skaperen av serien har truffet en nerve i tiden. Pauzerommet elsker morsomme Youtube-videoer og det Andrew Hales lager er virkelig i verdensklasse.

Ubehagelige sosiale situasjoner
Hales har spesialisert seg på å sette folk i ubehagelige sosiale situasjoner. Her kan man blant annet se han prøve å kysse tilfeldige jenter på biblioteket, spørre folk om de syns han ser bra ut og når han prøver å holde tilfeldige mennesker i hånden. Reaksjonene er varierte og dette gjør at programmet som regel blir svært underholdende. Han kan virkelig spørre folk om det sykeste ting og utsette dem for en rekke artige stunts. Hovedpersonen selv er alltid rolig og avbalansert til det ekstreme. Om man kjeder seg er det absolutt verdt å sjekke ut LAHWF på Youtube. Her får man seg garantert mer enn bare en latter. Videoene er svært godt produsert og byr på det beste man finner innenfor sjangeren på nettstedet. Pranks er blitt et kjent uttrykk og dette er virkelig videoer der man går i dybden på konseptet. Det er bare å søke opp filmsnuttene og oppleve de hysteriske spøkene.