Sunday, October 24

Følg med på sport på nett!

Om du elsker sport er det store muligheter til å følge med på nett i pausen. Det finnes mange tjenester der man får resultatservice for forskjellige fotballkamper og andre sportsbegivenheter. Med denne typen livescore kan man holde seg oppdatert uansett hvor man er.

Om man er på jobb og har pause kan det være veldig gunstig å benytte seg av direkte oppdateringer fra kampene på PC-en. De fleste store avisene tilbyr i dag disse tjenestene og det er ingen kostnad ved å bruke dem.

Få oppdateringene rett på PC-en
Det er enkelt å følge med på livescore ved hjelp av nettleseren. Oppdateringene kommer inn automatisk og man ser raskt når det er utviklingen i kampen. Ofte er det lagt inn ulike lyder som varsler om forskjellige hendelser i kampen. Dette gjelder for eksempel med tanke på scoringer der man få et tydelig signal hver gang. Det er veldig lett å holde seg oppdatert på denne måten og man får med seg det essensielle selv om man ikke ser kampen på TV. For sportsinteresserte finnes det ikke bedre måte å koble av og nyte pausen.

I Pauzerommet bruker vi ofte livescore for å få med oss de viktigste resultatene fra europeisk fotball. Vi mener det er en svært enkel måte å følge med på og vi får mye utbytte av dette. Om du ikke har prøvd konseptet før er det virkelig på tide at du tester ut tilbudet!