Thursday, December 9

Joker King Spilleautomat

La jokerens konge underholde deg. Et spill utgitt av Pragmatic Play, Joker King er en online spilleautomat inspirert av de maskerte entertainerne. Spillet er også inspirert av de klassiske spilleautomatene, spesielt dens symboler og animerte Joker like over hjulene. Sett i bakgrunnen er et disco-lignende bilde, mens hjulene er fylt med skinnende symboler.

Joker King Slot har 6 hjul og 4 rader som inneholder 8 vanlige symboler, wilds og scatters. Dette er en svært volatil spilleautomat med 96,50% RTP og opptil 5000x maksimal jackpot. Det er ikke for shabby for en høy varians spill.

Joker King spilleautomat design

Joker King Slot har en frukt maskin stil som er svært vanlig i klassiske spilleautomater. Videre er designet ikke for fancy, noe som gjorde det tiltalende nok og lett på øyet. Den har de blanke og klare bildene som er paret med et up-tempo soundtrack mens du spiller. Joker King Slot har en moderne vri for å gjøre spillet enda mer interessant og morsomt.

Hjulene er fylt med en samling av klassiske symboler som appelsiner, kirsebær, barer, plommer og de berømte heldige 7s. Det er også et stjernesymbol som har høyest verdi. Hvis du lander 3, 4, 5 eller 6 av dette symbolet på en gevinstlinje, vinner du en utbetaling verdt 0,4, 0,6, 1,5 eller 5x innsatsen din. Joker King Slot gir ikke den største jackpotpremien, men de samlede funksjonene gjorde den attraktiv nok for spillere.

Joker King-sporfunksjoner

Ved første øyekast ser Joker King Castle ut som enhver annen fruktslotmaskin. Men det andre ikke vet er at det er mer å oppdage i dette slottet. Bortsett fra de nevnte klassiske symbolene ovenfor, har Joker King Slot Wilds, Scatter Multiplikatorer og Bonus Spins. Alt er pakket i sitt brede spillområde med 6 hjul og 4 rader. Så, la oss ta en titt på funksjonene nedenfor.

Joker Wilds

Siden dette er Joker King Slot, er wild-symbolet representert av den smilende Joker King selv. Som stjernen i dette showet har Joker King Slot en ekstra rolle i spillet. Som et wild symbol kan Joker King fungere som en erstatning for andre vanlige symboler på hjulene. Samtidig kan det utløse en spesiell funksjon som velger et felles symbol fra hjulene.

Siden Wild-symbolet kan lande hvor som helst rundt hjulene, er sjansene for å forvandle vanlige symboler til Joker Wild-er høye. Når Wild-symbolet lander på hjulene, vil 1 symbol bli tilfeldig valgt til å transformere og bli betalt tilsvarende. Faktisk vil landing 6 Joker King Wilds på en gevinstlinje betale deg 5x innsatsen din.

Dermed vil landing mer enn 1 Joker King Wilds gi deg flere symboler for å forvandle, som har en høy verdi.

Punktmultiplikatorer

En annen Joker King Slot-funksjon verdt å sjekke ut er Gold Crown Scatter. Som en av de mektigste symbolene, gull krone scatter kommer med tilhørende multiplikator verdier. Disse multiplikatorene varierer fra 2x, 3x, 5x, 10x, til 25x.

Hvordan dra nytte av denne funksjonen? Når du treffer en vinnende kombinasjon under et spinn der et Scatter-symbol også landet, vil utbetalingen øke. Selvfølgelig, jo flere Gold Crown Scatter symboler der på et enkelt spinn, jo bedre. Verdien av multiplikatorer knyttet til scatters er kombinert for å gi deg flere belønninger.

For eksempel får du totalt 7x Multiplikator hvis du har 5 scatters med vedlagte 2x og 5x multiplikatorer. Viktigst av alt, dette spesielle symbolet kan utløse en annen funksjon som kan gjøre spillopplevelsen enda bedre.

Joker King RTP, tipping og premier

For spill og premier har Joker King Slot 25 faste gevinstlinjer hvor du kan satse £ 0,25 til £ 125 per spinn. Bare bruk (+) og (-) knappene ved siden av den store spin-knappen for å justere beløpet du vil satse. Du kan til og med dra nytte av autoplay-alternativet og øke hastigheten på spillet ditt til opptil 1000 automatiske spinn.

Om pragmatiske spill

Pragmatic Play er en av de beste spillleverandørene som tilbyr prisbelønt innhold. Fra Spilleautomater, Bingo, Live Casino og andre spillløsninger er selskapets produkter og tjenester tilgjengelige gjennom en enkelt API. Viktigst av alt er selskapet lisensiert og regulert av UK Gambling Commission med lisensnummer 46683.

Joker King Konklusjon

Joker King Slot ser ganske standard ut ved første blikk, men det kan tilby mer enn vanlige fruktautomater. Pragmatic Play gjorde en god jobb med å gjøre sine Wilds og Scatter symboler ytelse på et høyere nivå. Dette er takket være sitt utvalg av multiplikatorer som følger med Scatter-symboler og andre fordeler av funksjonene.

Den raskeste måten å samle store gevinster på er å lande flere Scatters og danne nye vinnende kombinasjoner. Hvis du er i klassiske spilleautomater med høy volatilitet, er joker King Slot et godt valg. Den har flere utløsere og multiplikatorer for å øke gevinstene dine.