Thursday, December 9

Tipping – en givende fritidsaktivitet!

Tipping er noe nordmenn har drevet med i lange tider. De siste årene har man derimot fått stadig flere muligheter til å spille på nett. Dette gjør at man kan oppnå mye gunstigere vilkår og bedre odds enn tidligere.

Når man skal teste ut oddsspill er det en fordel å benytte seg av de beste tilbudene. På nett finner man veddemålstilbydere med mye gunstigere muligheter enn Norsk Tipping. Det er derfor egentlig et tapsprosjekt om du ikke spiller på nett.

Betsson gir deg oddsspill på nett
Betsson er et spillselskap med sterke tradisjoner og årelang erfaring i bransjen. De tilbyr mange forskjellige former for nettspill som poker, odds og casino. Når det gjelder odds har Betsson lenge markert seg som en aktør med svært gode vilkår. I tillegg til bedre odds har Betsson også vesentlig høyere tilbakebetalingsprosent enn Norsk Tipping. Dette betyr at du i snitt vil få mer i premier for hver krone du spiller for. Det er altså liten grunn til å vente med å bli nettspiller hos Betsson.

Enkel registrering på nett
Når du starter må du registrere en egen konto på Betsson.com. På siden finner man enkelt informasjon om hvordan dette gjøres. Når man har utført sitt første innskudd vil man raskt få pengene overført til egen spillerkonto. Etter dette er det egentlig bare å velge hvilke spilleobjekter du vil satse på og bestemme deg for hva du tror blir utfallene. Tipping med Betsson er enkelt og svært fordelaktig for deg som spiller.