Sunday, January 23

Hvordan vinne en jackpot på et online kasino?

Å treffe jackpotten er hver spilleautomat spillernes drøm og mål. Men hvis alle kunne få det, blir det ikke interessant, ikke sant? Det er derfor jackpotter er så vanskelig å få, spesielt progressive jackpotter som gir de største utbetalingene ut av noen annen type jackpot der ute.

Spilleautomater som betaler ut vanlige jackpotter er attraktive, men kan aldri overgå summene som tilbys av progressive jackpotter. Progressive jackpotter er ikke løst og er vanligvis en del av et nettverk, med en delt premiepott, slik at de stadig øker i verdi. Når du leser dette, spiller millioner av mennesker over hele verden en progressiv spilleautomat og bidrar til økningen av den spilleautomatens progressive jackpot. Hvis du er interessert i å treffe jackpotten spille online spilleautomater, må du ta hensyn til følgende tips.

Unngå temaspor som ser tiltalende ut

Programvareleverandører lanserer en ny spilleautomat hver måned, noen ganger til og med flere spor i måneden. Alle disse sporene har et annet tema, ett mer interessant enn det andre. Disse temaene kan imidlertid distrahere deg og holde deg borte fra å nå målet ditt om å treffe jackpotten.

For å treffe jackpotten har du ikke råd til distraksjoner. Du må være fokusert, og du må ta hensyn til utbetalingstabellen, forstå reglene fullt ut og være klar for den store hiten. Så, annet enn å unngå tema spilleautomater som ser tiltalende ut og kan kaste av fokus, bør du også unngå spilleautomater som har kompliserte regler og utbetalingstabeller som du ikke fullt ut forstår.

Bare spill når du har budsjettet

Og med “budsjettet” mener vi et stort budsjett som du har råd til å tape. Regel nummer én når du spiller online spilleautomater: spill med pengene du har råd til å tape. Så, hvis du går for jackpotten, må du ha en anstendig sum penger til din disposisjon, siden sjansene for at du treffer jackpotten avhenger av hvor mye du investerer i den.

Å spille med maksimale mynter er den mest sannsynlige måten som tar deg til din seier. Når du spiller med maks mynter, har du bedre sjanse til å utløse bonusspillene, gratisspinnene, multiplikatorene og de andre spesialfunksjonene som sakte, men trygt tar deg til jackpotten.

Dette er ikke en fast regel siden det er registreringer av mange spillere som har truffet jackpotten med minimumsinnsatsen, men i de fleste tilfeller er maksmynter lik en maks gevinst.

Overvåk jackpotsummen og spill når premiepotten er stor
Hvis du er en vanlig spilleautomater, så vet du allerede denne regelen. Men hvis du er nybegynner, bør vi forklare dette for deg. Som nevnt øker progressive jackpotters verdi hvert sekund. Du bør velge en progressiv spilleautomat og overvåke premiepotten regelmessig. Populære progressive kan nå flere millioner på kort tid.

Faktisk øker premiepotten, jo flere spillere begynner å spinne hjulene. Hvis du holder styr, vil du se hastigheten som det kan øke. Spill når du ser at summen er gal og sørg for at du spiller med maks mynter. Du vil ikke tro frustrasjonen hvis du klarer å treffe jackpotten, men du får bare den lille andelen av det fordi du gjorde en liten innsats.

Spill bare når jackpotten ikke har blitt truffet på lang tid
Vanligvis publiserer ledende programvareleverandører i sine offisielle pressemeldinger når deres progressive jackpotter har blitt truffet, men uansett, når noen treffer jackpotten, sprer ordet seg med lysets hastighet.

Så før du bestemmer deg for den progressive spilleautomaten, sjekk når det var siste gang jackpotten ble truffet. Hvis du ser at jackpotten ikke ble truffet i hvert fall i flere uker, bør du vurdere å spille den spesielle progressive jackpotautomaten. De mest populære progressive betaler jackpotter flere ganger i året, så den beste tiden å prøve lykken å spille dem ville være når jackpotten ikke har blitt truffet på en måned eller to.